Over de Auteur

Alles-in1pakket.nl is een initiatief van Werbeagentur Hengstmengel.

Werbeagentur Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op het toerisme in de Alpenlanden, met websites als alpelino.com en tirolinfo.nl, en is een sterke partner voor alle SEO werkzaamheden, met toonaangevende klanten in de toerismesector, verzekeringsbranche, modebranche en de autobranche.

Je kunt ons bereiken per post of email

Postfach 13
6460 Imst

Email: sites(at)werbeagentur-tourismus.com

De vergelijking van alles in 1 pakketten

Op onze site gebruiken we een vergelijkingtool voor Internet, bellen en TV.

We zijn niet gelieerd aan de verschillende aanbieders van alles in 1 pakketten, en met betrekking tot vragen omtrent de aangeboden producten, kunnen wij vragen niet beantwoorden.

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is tegenwoordig werkzaam als reisjournalist, en eigenaar van het in Sautens gevestigde Werbeagentur Hengstmengel.

Gespecialiseerd, op het gebied van Internetmarketing en SEO voor het toerisme, maar ook met klanten in de autobranche, modebranche, en in de verzekeringswereld.

Hij schrijft regelmatig artikelen over verschillende onderwerpen, vaak met betrekking tot verzekeringen, auto’s en reisbestemmingen, en is sinds eind 2008 woonachtig in Sautens in Tirol.

Hij reist voor zijn werk en plezier, regelmatig door verschillende landen in Europa, maar het is ook erg leuk om nieuwe projecten m.b.t. tot SEO, en nieuwe onderwerpen als deze site, tot een succes te maken.